Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Dorsz w sosie musztardowym

Dorsz w sosie musztardowym

30 minut 127 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Dorsz 500 g
Majonez 100 g
Musztarda 30 g
Chrzan (tarty) 20 g
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

Filet pokroić na kawałki o średniej wielkości. W oddzielnym naczyniu zmieszać musztardę, chrzan, majonez, sól i przyprawy. Uzyskaną mieszaniną posmarować rybę i umieścić ją w naczyniu do przygotowywania. Założyć kombiwar, czas przygotowywania — 30 minut, temperatura — 260°С.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!