Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Indyczka smażona z sosem barbecue

Indyczka smażona z sosem barbecue

20 minut 239 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Indyk 300 g
Sos barbecue 30 g
Musztarda 5 g
Olej roślinny 20 ml
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

File indyczki pokroić w kosteczkę o grubości 2 cm. Sos barbecue wymieszać z musztardą na jednolitą masę. Do misy multicookera wlać olej roślinny. Pokrywę pozostawić otwartą. Wybrać program FRY, czas przygotowania jest 20 minut. Wcisnąć przycisk „Start". 16 minut przed zakończeniem pracy programu do misy włożyć filet indyczki, dodać sól i przyprawy, wymieszać. Przygotowywać, do zakończenia pracy programu, co pewien czas mieszając. Podawać z przygotowanym sosem.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!