Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)

Precyzyjne gotowanie z multicookerem
REDMOND RMC-280E

Wirtuoz kuchni - haute cuisine!
Moc: 800 W | Pojemność misy: 5 l | 24 programy automatyczne + 27 programów ręcznych | Stalowa pokrywa wewnętrzna
Do wyboru, do koloru
Złoty
Biały
Czarny
Cała kuchnia w jednym urządzeniu! 
  • Parowar
  • Urządzenie do gotowania ryżu
  • Piekarnik
  • Kuchenka
  • Wolnowar
  • Frytkownica
  • Jogurtownica
  • Wypiekacz do chleba
Dostosuj czas i temperaturę do swoich potrzeb!
Program MULTICOOK pozwala gotować według własnych przepisów i zmieniaj domyślne parametry (30 minut, 100°С) w zależności od potrzeb: temperatura od 35°С do 170°С (regulacja co 5°С), czas od 2 minut do 15 godzin.
  • fondue
  • Jogurt
  • Pasta
  • Beza
Ciasto rośnie jak na drożdżach!
Nie musisz już pilnować czasu i martwić się o odpowiednią temperaturę do wyrastania ciasta drożdżowego. W programie HOMEMADE BREAD wystarczy wyłożyć ciasto do misy, a multicooker sam zajmie się wyrastaniem i wypiekaniem.
Rozwiązanie dla alergików!
Multicooker RMC-280E to idealne urządzenie do gotowania dla osób uczulonych na aluminium. Jego pokrywa wewnętrzna została wykonana ze stali nierdzewnej, dzięki czemu bezpiecznie można gotować w nim słone i kwaśne dania, bez obawy, że związki aluminium dostaną się do pożywienia.
Ekologiczna misa z powłoką ceramiczną
Wysokiej jakości misa odporna na uszkodzenia będzie Ci służyć przez długi czas. Powłoka ceramiczna sprawi, że potrawy nie będą do niej przywierać, co znacznie ułatwi czyszczenie. Ekologiczna powłoka misy nie wchodzi w reakcję z produktami spożywczymi, a przygotowane potrawy są bezpieczne dla zdrowia.
Chrupiące wypieki!
3D heating to unikalna technologia ogrzewania potraw ze wszystkich stron. Specjalne rozmieszczenie elementów grzejnych gwarantuje rozprowadzanie ciepła, najlepsze dla Twoich potraw. Umieszczony pod misą dolny element sprawia, że urządzenie szybko osiąga wybraną temperaturę i podtrzymuje ją na stałym poziomie. Wysoka moc tego elementu pozwala na uzyskanie chrupiącej skórki Twoich wypieków. Dodatkowe elementy grzejne służą do równomiernego rozprowadzania ciepła. Takie rozwiązanie sprawia, że potrawy będą dokładnie ugotowane lub usmażone, a ciasta i chleby idealne wyrośnięte i wypieczone.
Bogaty zestaw akcesoriów
W książce kucharskiej znajdziesz sto pomysłów na potrawy. W pojemniku z podziałką odmierzysz dokładne porcje, w pojemniku do gotowania na parze ugotujesz dania fit, a łyżka i chochla ułatwią mieszanie.
  • Kozyk z uchwytem do smażenia w głębokim tłuszczu
  • Misa z powłoką ceramiczną
  • Naczynie do przygotowywania na parze
  • Łyżka płaska \ Chochla
  • Książka kucharska „100 przepisów”
  • Koszyk z uchwytem do
    smażenia w głębokim tłuszczu
  • Misa z powłoką ceramiczną
  • Naczynie do
    przygotowywania na parze
  • Łyżka płaska
    Chochla
  • Książka kucharska „100 przepisów”
Przepisy do multicookera REDMOND RMC-280E
Zupa-krem z pora

Składniki:

  • masło śmietankowe – 20 g
  • czosnek – 1 ząbek
  • por – 305 g
  • ziemniaki – 375 g
  • cebula – 80 g
  • bulion warzywny – 800 ml
  • natka pietruszki – 10 g
  • śmietana 36% - 150 ml
  • pieprz czarny mielony
  • sól morska

Sposób przygotowania:

Posiekaj czosnek, cebulę i natkę pietruszki. Pora pokrój w plasterki. Umyj ziemniaki. Włóż do misy masło śmietankowe. Wybierz program FRY, rodzaj produktu VEGETABLES, czas 20 minut, wciśnij i przytrzymaj przycisk START. Po upływie 5 minut włóż do misy cebulę i czosnek. Smaż do końca programu, od czasu do czasu mieszając. Do misy włóż ziemniaki, wlej bulion, dodaj sól i pieprz. Wybierz program SOUP, czas gotowania 35 minut. Zamknij pokrywę i gotuj do końca programu. Gotową zupę przelej do naczynia, dodaj śmietanę i natkę pietruszki. Całość dokładnie zblenduj.
Przepisy do multicookera REDMOND RMC-280E
Paella z kurczakiem

Składniki:

  • cebula – 100 g
  • filet z kurczaka – 550 g
  • bulion drobiowy -350 ml
  • szafran – 2 g
  • oliwki – 60 g
  • pomidor -200 g
  • przecier pomidorowy – 70 ml
  • ryż – 250 g
  • olej roślinny – 20 ml

Sposób przygotowania:

Umyj paprykę i usuń z niej nasiona. Umyj filet, osusz go i pokrój w kostkę średniej wielkości. Opłucz ryż w zimnej wodzie. Cebulę, pomidory i paprykę pokrój w drobną kostkę. Wlej olej do misy multicookera. Wybierz program FRY, rodzaj produktu Chicken, czas 20 minut. Wciśnij i przytrzymaj przycisk START. Po upływie 5 minut włóż do misy cebulę, a po upływie kolejnych 5 minut dodaj kurczaka. Smaż do końca programu, od czasu do czasu mieszając.

Dodaj bulion, ryż, paprykę, pomidory, szafran, oliwki, przecier pomidorowy sól i przyprawy. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Wybierz program PAELLA/RISOTTO, czas gotowania 40 minut. Zamknij pokrywę i gotuj do zakończenia programu.

Przepisy do multicookera REDMOND RMC-280E
Łosoś w sosie cytrynowym

Składniki:

  • sok z cytryny – 30 ml
  • stek z łososia – 200 g
  • natka pietruszki – 5 g
  • majonez – 20 g
  • czosnek – 1 ząbek
  • oliwa z oliwek – 20 ml
  • pieprz czarny mielony
  • sól

Sposób przygotowania:

Zetrzyj czosnek na tarce o drobnych oczkach. Posiekaj natkę pietruszki. Filet z łososia przypraw solą i pieprzem. Natrzyj czosnkiem i skrop sokiem z cytryny.

W oddzielnym naczyniu wymieszaj majonez, sok z cytryny i natkę pietruszki. Do misy multicookera wlej oliwę z oliwek. Wybierz program FRY, rodzaj produktu FISH, czas 9 minut, wciśnij i przytrzymaj przycisk START. Po upływie 5 minut włóż łososia do misy, smaż do końca programu, po 2 minuty z każdej strony.

Z dwóch warstw folii aluminiowej uformuj łódeczkę i wyłóż na nią obsmażony stek. Z wierzchu polej sosem. Całość włóż do misy multicookera. Wybierz program BAKE, czas pieczenia 25 minut. Zamknij pokrywę i piecz do końca programu.

Przepisy REDMOND
na Twoim smartfonie
Pobierz aplikację Gotuj z REDMOND

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!