Grahamka z kolorowym twarożkiem • przepis • składniki • przygotowanie
Przepis na kolorową grahamkę z twarożkiem z kolorowymi pomidorami znajdziesz w Kuchni Lidla.

Liczba porcji
Liczba porcji - 1
Poziom trudności
łatwy
Składniki
Instrukcje przygotowania
PRZYGOTOWANIE DO TWAROŻKU
dodajemy drobno pokrojonego pomidora oraz koncentrat, mieszamy.
SMARUJEMY PASTĄ OBIE
części rozkrojonej grahamki.
NA JEDNĄ Z
nich nakładamy przekrojone żółte pomidorki koktajlowe, a następnie przykrywamy drugą częścią bułki.
JAK PODAWAĆ?.
DO KANAPKI PODAJEMY
również sok, orzechy i jabłko.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna na całe danie
610,6 kcal
Wartość energetyczna na 1 porcję
610,6 kcal
Tłuszcz
23,2 g
Węglowodany
88,5 g
Błonnik
19,7 g
Białko
19,7 g
Podobne przepisy
🍱 Z tej samej kuchni

Ekspresowy krem z groszku
Pomysł na błyskawiczną zupę dla zabieganych: kremowa kompozycja z zielonego groszku z dodatkiem pysznej mozzarelli!

Pierś z kurczaka z piekarnika w sosie – najczęstsze pytania adeptów sztuki kulinarnej
Pomysł na kurczaka w królewskim stylu - soczyste, drobiowe piersi w sosie borowikowo-serowym oraz złociste ziemniaki.

Sernik czekoladowo-bananowy
Pyszny czekoladowo-bananowy deser to inna wersja klasycznego sernika i słodka chwila zapomnienia.
⏱️ O podobnym czasie przygotowania

Crostini z gruszkami, serem gorgonzola, miodem i orzechami
Chrupiące i aromatyczne crostini z serem gorgonzola i gruszką umilą Ci jesienne wieczory. Wypróbuj to połączenie i przekonaj się, jakie to pyszne!

Pastrami po filadelfijsku
Macie wolne 15 minut? Tak? To poznajcie prosty oraz szybki przepis Kingi na pastrami po filadelfijsku. Poczujcie północnoamerykańskie smaki i aromaty. Gotowi? Czas start!

Krewetki z makaronem ryżowym i sosem z guawy
Jak podkręcić smak krewetek? Podać je ze słodko-słonym sosem z guawy. Wypróbuj ten prosty i szybki przepis na lekki obiad.
🔥 O podobnym poziomie trudności

Pieczone jabłka z bakaliami
Idealny deser na chłodniejsze wieczory – pieczone jabłka z aromatycznym farszem z bakalii i musli owsianego. Przepis Karola bez dodatku cukru!

Semifreddo z czarnym sezamem
Coś z lodów, coś z ciasta i coś z musu – semifreddo łączy w sobie wiele cech i smakuje każdemu! Zwłaszcza jeśli przygotujesz go według przepisu Pawła. Spróbuj koniecznie!

Paella z karkówką
Spróbuj paelli w nowym wydaniu – z karkówką i chrupiącymi warzywami!