Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa z boczkiem

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Boczek wędzony gotowany 150 g
Ziemniaki 100 g
Marchewka 60 g
Cebula 60 g
Woda 1 l
Zielenina świeża
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Boczek pokroić w kosteczkę o grubości 1 cm, ziemniaki – w kosteczkę o grubości 1,5 cm, marchewkę i cebulę – w kosteczkę 0,5 cm. Zieleninę posiekać nożem.

2

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, zalać wodą, dodać sól i przyprawy, zamieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „ZUPA” , przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „Start” . Gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: boczek można zastąpić innym wędzonym półfabrykatem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!