Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa serowa z wędzonymi żeberkami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Żeberka wieprzowe (wędzone) 300 g
Ziemniaki 400 g
Marchewka 270 g
Cebula 250 g
Serek topiony (śmietankowy) 120 g
Woda 1,5 l
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Żeberka umyć, rozdzielić. Ziemniaki pokroić w kosteczkę o grubości 0,5-1 cm, marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami, cebulę pokroić w cienkie paseczki 0,5x3 cm.

2

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać ser, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Menu” ustawić program „SOUP”. Wcisnąć przycisk „COOKING TIME”, po czym przyciskami „HOUR/MIN” ustawić migający indykator na 1 godz. Wcisnąć przycisk „Start”, gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: do gotowej zupy polecamy dodać odrobinę startego parmezanu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!