Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa grzybowa

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ziemniaki 500 g
Grzyby 250 g
Marchew 120 g
Cebula 100 g
Woda 2 l
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Ziemniaki, cebulę i marchew pokroić w kostkę. Grzyby włożyć do misy multicookera, zalać wodą, dodać sól, przyprawy i wymieszać.

2

Zamknąć pokrywę, wybrać program „PARA/ZUPA/MAKARON”, przyciskiem „Czas gotowania” ustawić na 1 godz.

3

40 minut przed zakończeniem przygotowywania zebrać szumowinę, dodać warzywa i wymieszać. Zamknąć pokrywę, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: do przygotowywania zupy można wykorzystywać suszone grzyby. W tym przypadku grzyby należy najpierw namoczyć w wodzie na 2 godziny.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!