Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaZiemniaki z bakłażanami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ziemniaki 460 g
Bakłażany 400 g
Czosnek 15 g
Olej 70 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Ziemniaki i bakłażany pokroić w kosteczkę1х1 cm, czosnek posiekać nożem. Do misy multicookera włożyć wszystkie składniki, wlać olej i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program MULTICOOK, przyciskiem Temperature ustawić 100 °С, przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas na 1 godz.

3

Wcisnąć przycisk „START”, zapiekać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: jeżeli do potrawy dodamy pokrojone w kosteczkę pomidory danie będzie bardziej soczyste.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!