Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWołowina z fasolą

Czas przygotowywania: 1godzina 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina 500 g
Fasola strączkowa 300 g
Cebula 230 g
Kolendra 20 g
Woda 500 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso umyć i pokroić w kosteczkę 1,5х1,5 cm, cebulę, kolendrę posiekać nożem. Do misy mmulticookera włożyć mięso, dodać fasolę, cebulę, kolendrę, sól, przyprawy, zalać wodą i wymieszać.

2

Zamknąć pokrywę. Przyciskiem „Menu” ustawić program STEW, przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas na 1 godz.20 min. Wcisnąć przycisk „START”, dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: wołowinę można zastąpić combrem baranim.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!