Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWieprzowina ze szpinakiem i pomidorami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (schab) 500 g
Pomidory 400 g
Szpinak (mrożony) 300 g
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wieprzowinę opłukać. Mięso i pomidory pokroić w kostkę 1 cm. Szpinak rozmrozić, wyłożyć na durszlak i odcedzić. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól i przyprawy, wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „DUSZENIE”, przyciskami „GODZ” i „MIN” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”. Dusić do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!