Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


PrzekąskiSuflet z wątróbki wołowej

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wątróbka wołowa 340 g
Jajka 150 g (3 szt.)
Cebula 140 g
Śmietanka 10% 80 ml
Mąka pszenna 60 g
Masło śmietankowe 10 g
Proszek do pieczenia 4 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wątróbkę i cebulę przepuścić przez maszynkę do mięsa z małym sitkiem. Dodać jajka, śmietankę, sól, przyprawy, proszek do pieczenia, mąkę i ubić mikserem na jednolitą masę.

2

Misę multicookera nasmarować masłem i wylać do niej powstałą masę. Zamknąć pokrywę, wcisnąć przycisk "WYPIEKANIE / PIZZA".

3

Za pomocą przycisku "Czas gotowania" ustawić czas na 40 minut. Piec do zakończenia pracy programu.

!

Porada: suflet podawać z sucharami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!