Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


SerySerek topiony

Czas przygotowywania: 10 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Twaróg 9% 500 g
2 jajka 100 g
Masło śmietankowe 100 g
Soda 5 g
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Twaróg przepuścić przez maszynkę do mięsa. W oddzielnym naczyniu wymieszać na jednolitą masę: twaróg, masło śmietankowe, jajko, sól, wodę i przyprawy.

2

Otrzymaną masę przełożyć do misy multicookera. Przyciskiem „Menu” wybrać program „KASZA NA MLEKU”. Przyciskami „Czas” i „Min” ustawić 10 min. Wcisnąć przycisk „Start”.

3

Nie przestając mieszać doprowadzić masę do jednolitej konsystencji. Gotować do zakończenia pracy programu przy otwartej pokrywie, cały czas mieszając.

4

Gotową masę przelać do oddzielnego naczynia i pozostawić do ostygnięcia.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!