Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


SałatkiSałatka z soczewicy

Czas przygotowywania: 10 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Soczewica gotowana 400 g
Boczek 250 g
Jajka ugotowane na twardo 200g/4 szt.
Cebula 200 g
Pietruszka 30 g
Musztarda francuska 30 g
Oliwa z oliwek 30 ml
Ocet 5 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Przygotować sos: w oddzielnym naczyniu wymieszać musztardę, ocet, oliwę, sól i przyprawy. Cebulę i boczek pokroić w kosteczkę 0,5 cm, jajko – na małe cząstki, pietruszkę posiekać nożem.

2

Wybrać program „FRY”, przyciskiem „PRODUCT” wybrać „MEAT”, czas gotowania 10 min. Wcisnąć przycisk „Start”. Gotować przy otwartej pokrywie do zakończenia pracy programu, co pewien czas mieszając. Wszystkie składniki wymieszać w oddzielnym naczyniu z sosem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!