Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaRagout wieprzowe

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (polędwica) 450 g
Ziemniaki 1 kg
Marchewka 200 g
Pomidory 200 g
Papryka 200 g
Cebula 150 g
Czosnek 15 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso opłukać, następnie razem z warzywami pokroić w kostkę 2х2 сm, zieleninę i czosnek posiekać nożem. Wszystkie składniki wyłożyć do misy multicookera, dodać czosnek, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „DUSZENIE”. Przyciskami „GODZ” i „MIN” ustawić program na 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: wieprzowinę można zastąpić mniej tłustym mięsem (na przykład wołowiną). W tym przypadku, przed dodawaniem warzyw, mięso trzeba lekko podsmażyć.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!