Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaRagout myśliwskie

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kiełbasa myśliwska 150 g
Kapusta (główka) 40 g
Pomidory 140 g
Papryka 100 g
Kabaczki 100 g
Cebula 70 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych, razem z kapustą, pomidorami i kabaczkami pokroić w kosteczkę 2 x 2 cm, kiełbasę – w krążki o grubości 0,5 cm, cebulę w kosteczkę 1 x 1 cm.

2

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera-szybkowaru. Zamknąć pokrywę i zawór wypuszczania pary.

3

Wcisnąć przycisk „DUSZENIE”. Wskaźnik rodzaj produktu ustawić na „Warzywa”. Przyciskiem „Czas przygotowywania" wybrać wartość „Małe” (15 minut). Przygotowywać do zakończenia pracy programu, po czym otworzyć zawór wypuszczania pary i wypuścić parę.

!

Porada: do ragout można dodać przesmażone grzyby. Podawać z chrupiącymi grzankami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!