Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Potrawy wędzonePstrąg wędzony

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Pstrąg (filet) 300 g
Dym płynny 10 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę przemyć, natrzeć solą, przyprawami i płynnym dymem, zawinąć w listki folii i włożyć do misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem "Menu" ustawić program "WYPIEKANIE". Przyciskami "Czas" i "Min" ustawić czas na 30 minut. Wcisnąć przycisk "Start" i wędzić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy podawać danie ozdobione cząstkami limonki i awokado.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!