Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPółmisek rybny

Czas przygotowywania: 10 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Łosoś (filet) 200 g
Tilapia (filet) 230 g
Śmietanka 10% 100 ml
Ser twardy 100 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę umyć, pokroić w kosteczkę o wielkości 1-1,5 cm. Ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Rybę włożyć do misy multicookera-szybkowaru. Zalać śmietanką, dodać sól, przyprawy i wymieszać.

2

Z wierzchu posypać serem. Zamknąć pokrywę i zawór wypuszczania pary. Wciskając przycisk „DUSZENIE” ustawić indykator wyboru rodzaju produktu na „Ryba” Przyciskiem „Czas gotowania”, ustawić wartość „Małe” (10 min.) Przygotowywać do zakończenia pracy programu, po czym otworzyć zawór i wypuścić parę.

!

Porada: przed podaniem danie polecamy ozdobić oliwkami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!