Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


WypiekiPizza Pepperoni

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ciasto do pizzy 160 g
Pepperoni 100 g
Mozzarella 80 g
Koncentrat pomidorowy 60 g
Cebula 40 g
Oliwki czarne 6 szt.
Olej roślinny 10 ml

Sposób przygotowywania

1

Pepperoni pokroić w krążki. Mozzarellę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Cebulę pokroić w półkrążki. Ciasto rozwałkować na koło o średnicy równej dnu misy.

2

Misę wysmarować olejem roślinnym, wyłożyć ciasto, wysmarować sosem. Na ciasto wyłożyć ser, pepperoni, cebulę i oliwki. Zamknąć pokrywę. Ustawić program „WYPIEKANIE”, czas przygotowywania 30 min. Wcisnąć przycisk „START”. Piec do zakończenia pracy programu.

!

Pizza Pepperoni doskonale komponuje się z ziołami prowansalskimi.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!