Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


WypiekiPizza „Cztery sery”

Czas przygotowywania: 35 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ciasto drożdżowe 160 g
Sos beszamelowy 30 g
Ser “dor blue” 20 g
Ser Maasdam 20 g
Ser kozi twardy 20 g
Mozzarella 20 g
Masło śmietankowe 15 g

Sposób przygotowywania

1

Sery pokroić w kostkę 0,5 cm. Ciasto rozwałkować na koło o grubości 0,5 cm, odpowiednio do średnicy misy. Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym, włożyć do niej ciasto.

2

Ciasto posmarować sosem, na wierzch równomiernie wyłożyć nadzienie. Zamknąć pokrywę.

3

Ustawić program „WYPIEKANIE”, czas przygotowywania 35 minut. Wcisnąć przycisk „START” . Piec do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!