Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPikantna wieprzowina z parmezanem, pomidorami i pieczarkami

Czas przygotowywania: 10 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (polędwica) 400 g
Pomidory 50 g
Pieczarki świeże 50 g
Ser twardy 50 g
Olej roślinny 20 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wieprzowinę opłukać, pokroić na steki, utłuc na grubość 1 cm, natrzeć solą i przyprawami. Pomidory pokroić w plasterki, ser zetrzeć na tarce, pieczarki posiekać nożem. Do misy multicookera wlać olej roślinny, włożyć mięso, następnie wyłożyć pieczarki, pomidory i ser. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „SMAŻENIE”, wciśnięciem przycisków „GODZ” i „MIN” ustawić 10 minut. Włączyć „START”. Smażyć do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!