Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaMieszanka rybna pod serową pierzynką

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Łosoś (filet) 200 g
Tilapia 230 g
Śmietanka 10-15% 100 ml
Jajko 50 g (1 szt.)
Ser twardy 100 g
Sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowywania

1

Rybę opłukać, pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Wszystkie składniki (oprócz sera) posolić, dodać przyprawy, wymieszać i włożyć do misy multicookera, posypać serem. Zamknąć pokrywę,

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „MULTI-COOK”, przyciskiem „Temperature” ustawić 100°С. Wcisnąć przycisk „Hour/Min”, wciśnięciem przycisku „Cooking time” ustawić migający indykator na 20 min. Wcisnąć przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: przed podaniem danie można udekorować oliwkami i czerwoną bazylią.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!