Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Dania na parzeŁosoś na parze z warzywami

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Filet z łososia 250 g
Papryka 100 g
Fasola strączkowa (mrożona) 100 g
Brokuły (mrożone) 100 g
Woda 1 l
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę przemyć, natrzeć solą i przyprawami. Paprykę oczyścić z nasion i pokroić w kosteczkę o grubości 2-2,5 cm. Do misy multicookera wlać wodę, umieścić naczynie do gotowania na parze, do którego włożyć wszystkie składniki.

2

Zamknąć pokrywę, za pomocą przycisku "Menu" ustawić program "STEAM". Przyciskiem "Product" wybrać "Fish". Wcisnąć przycisk "Cooking time" i za pomocą przycisku "Hour/Min" ustawić czas na 15 minut. Wcisnąć przycisk "Start" i gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy ozdobić danie plasterkami cytryny.

Kalorie: 584 kcal; białka: 57 g; tłuszcze: 36 g; węglodowodany: 19 g.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!