Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowanieKonfitura z rabarbaru

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Rabarbar 600 g
Cukier 600 g

Sposób przygotowywania

1

Łodygi rabarbaru pokroić w kostkę 1 сm, włożyć do misy multicookera, dodać cukier. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „DESSERT”. Przyciskami „HOUR” i „MIN”„ ustawić czas przygotowywania 1 godz.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „„START”„, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: konfitura z rabarbaru doskonale nadaje się, jako nadzienie do ciast.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!