Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowanieKonfitura z bakłażanów

Czas przygotowywania: 35 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Bakłażany 400 g
Cukier 300 g

Sposób przygotowywania

1

Bakłażany obrać ze skórki, pokroić w kostkę i włożyć do misy multicookera, zasypać cukrem. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „MENU” ustawić program „DESSERT”. Przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas przygotowywania 35 minut.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: do przygotowywania konfitur idealnie nadają się nieduże bakłażany.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!