Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DodatkiKasza gryczana z grzybami

Czas przygotowywania: 10 + 25 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kasza gryczana 300 g
Grzyby 100 g
Cebula 70 g
Olej 20 ml
Woda 400 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Kaszę płukać, aż woda będzie przezroczysta. Grzyby i cebulę pokroić w kosteczkę, włożyć do misy multicookera, dodać olej, sól, przyprawy i zamieszać.

2

Wcisnąć przycisk "SMAŻENIE". Przyciskiem "Czas gotowania" ustawić czas na 10 min. Podsmażać warzywa przy otwartej pokrywie do zakończenia programu.

3

Następnie kaszę gryczaną wsypać do misy multicookera, zalać wodą i zamieszać. Zamknąć pokrywę, wcisnąć przycisk "KASZA NA MLEKU/KASZE". Za pomocą przycisku "Czas gotowania" ustawić czas na 25 minut". Gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy podawać potrawę z sosem śmietankowym.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!