Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaKarp zapiekany

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Karp (tusza) 500 g
Pomidory 50 g
Por 20 g
Koper świeży 10 g
Pietruszka świeża 10 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę oczyścić z łusek i wnętrzności, przemyć, natrzeć solą i przyprawami. Pomidory pokroić w kosteczkę o grubości 0,5 cm, por i zieleninę posiekać nożem. Warzywa wymieszać z zieleniną. Otrzymaną masą nafaszerować rybę, zawinąć w dwuwarstwowy listek folii i zawinąć brzegi, włożyć do misy multicookera.

2

Zamknąć pokrywę, za pomocą przycisku "Wybór programu" wybrać program "WYPIEKANIE". Przyciskiem "Czas gotowania" ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk "Start" i dusić do zakończenia pracy programu.


!

W razie potrzeby rybę można przekroić na 2-3 części, nafaszerować i każdą z osobna zawinąć w folię.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!