Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaKaraś w śmietanie

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Karaś (filet) 300 g
Śmietana 18% 300 g
Pomidory 120 g
Koperek świeży 20 g
Pietruszka świeża 20 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet (bez ości) przemyć, razem z pomidorami pokroić w kosteczkę o grubości 2,5 cm, zieleninę posiekać nożem. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać śmietanę, sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku "Wybór programu" wybrać program "DUSZENIE". Przyciskami "Czas" i "Min" ustawić czas na 1 godz.. Wcisnąć przycisk "Start" i dusić do zakończenia pracy programu.


!

Danie świetnie komponuje się z sosem musztardowym.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!