Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaGulasz po śródziemnomorsku

Czas przygotowywania: 35 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mintaj (filet) 300 g
Papryka 240 g
Pomidory 165 g
Cebula 100 g
Koncentrat pomidorowy 100 g
Czosnek 8 g
Woda 150 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę umyć i, tak jak cebulę, paprykę, pomidory, pokroić w kosteczkę o grubości 2 cm. Czosnek posiekać nożem. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, wlać wodę, dodać koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy i wymieszać.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program „STEW”, przyciskiem „Cooking time” ustawić 35 minut. Wcisnąć przycisk „Start”. Dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: aby nadać potrawie niepowtarzalny aromat, podczas przygotowania polecamy dodać do gulaszu gałązkę tymianku i rozmarynu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!