Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


PrzekąskiForszmak ze śledziem

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Śledź (słony) 150 g
Ziemniaki (gotowane) 200 g
Jabłka 200 g
Cebula 100 g
Olej roślinny 50 ml
Pietruszka 10 g

Sposób przygotowywania

1

Ziemniaki i cebulę pokroić w paseczki. Do misy multicookera wlać olej, włożyć ziemniaki i cebulę (nie zamykać pokrywy).

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „MULTICOOK”, przyciskiem „TEMPERATURE” ustawić 120 °С. Przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas przygotowywania na 15 minut.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „START”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

4

Obsmażone warzywa, jabłka i rybę przepuścić przez maszynkę do mielenia, wymieszać, uformować forszmak, ozdobić świeżą zieleniną.

!

Porada: forszmak można podawać z gotowanymi jajkami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!