Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaFilet z indyczki z ziemniakami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Indyczka (filet) 500 g
Tłuszcz kurzy 70 g
Ziemniaki 400 g
Pieczarki (świeże) 140 g
Cebula 120 g
Papryka 140 g
Marchew 100 g
Majonez 100 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet z indyczki pokroić w kosteczkę o wielkości 1,5 cm, pieczarki – na ćwiartki, ziemniaki i paprykę – w kosteczkę o wielkości 2 cm, cebulę drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Tłuszcz kurzy pokroić w kosteczkę o wielkości 1х1 cm.

2

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera. Dodać majonez, tłuszcz, sól i przyprawy, wymieszać. Zamknąć pokrywę. Przyciskiem „Menu” wybrać program „STEW”, przyciskami „Hour” i „Min” ustawić czas na 1 godz.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk przycisk „Start”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!