Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaFasola z wieprzowiną

Czas przygotowywania: 1 godz.

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (polędwica) 450 g
Fasola strączkowa świeża 200 g
Cebula 100 g
Oliwa 60 ml
Ocet balsamiczny 60 ml
Adżika* 7 g
Kolendra świeża 70 g
Sól, przyprawy
*adżikę można zastąpić kilkoma ząbkami czosnku z koncentratem pomidorowym

Sposób przygotowywania

1

Mięso opłukać i pokroić w kostkę 2-2,5 cm, cebulę i kolendrę posiekać nożem. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać oliwę, adżikę, ocet balsamiczny, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Wybór programu” wybrać program „DUSZENIE”. Przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”, dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: do dania doskonale nadaje się sos pomidorowy.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!