Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaFarsz z wołowiny

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mięso garmażeryjne (wołowina) 500 g
Koncentrat pomidorowy 150 g
Cebula 150 g
Wino czerwone wytrawne 50 ml
Oliwa z oliwek 30 ml
Liść laurowy 1 szt.
Czosnek 3 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Cebulę i czosnek posiekać nożem. Do misy multicookera wlać oliwę z oliwek, włożyć cebulę i czosnek. Wybrać program „FRY”, czas przygotowywania 20 min.

2

Wcisnąć przycisk „START”. Przygotowywać przy otwartej pokrywie, od czasu do czasu mieszając.

3

10 minut przed zakończeniem przygotowywania do misy multicookera włożyć mięso garmażeryjne i dodać liść laurowy. Przygotowywać przy otwartej pokrywie do zakończenia pracy programu, co pewien czas mieszając.

4

Wcisnąć przycisk „Reheat/Cancel”. Następnie do misy multicookera włożyć koncentrat pomidorowy, wlać wino, dodać sól i przyprawy, wymieszać. Zamknąć pokrywę.

5

Wybrać program „STEW”, czas przygotowywania 20 min. Wcisnąć przycisk „START”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!