Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaKurczak po gruzińsku - czachobili

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kurczak 800 g
Cebula 100 g
Koncentrat pomidorowy 100 g
Pomidory 200 g
Masło śmietankowe 100 g
Ocet jabłkowy 10 ml
Cukier 10 g
Woda 150 ml
Pietruszka (natka) 10 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Kurczaka opłukać i pokroić w kawałki 80-100 g. Cebule i pomidory pokroić w kostkę 1 cm. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera. Wlać wodę, dodać sól, przyprawy, wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Wybrać program „STEW”, czas przygotowywania 40 minut Dusić do zakończenia pracy programu.

!

Przed podaniem posypać zieleniną.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!