Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyBulion wołowy

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (łopatka) 400 g
Marchew 250 g (5 średnich szt.)
Pietruszka (korzeń) 400 g (5 szt.)
Seler (korzeń) 150 g (1/2 średniej szt.)
Por 90 g (1/2 szt.)
Woda 2 l (8 szklanek)
Sól 10 g (2 łyżeczki)
Ziele angielskie 3 ziarna
Liść laurowy 2 szt.
Pieprz do smaku

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć, warzywa pokroić dowolnie. Włożyć wszystkie składniki do misy multicookera, zalać wodą, dodać sól i przyprawy, zamieszać.Zamknąć pokrywę.

2

Nastawić program „COOK”, czas przygotowywania – 1 godzina 30 minut. Nacisnąć przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu. Gotowy bulion przecedzić.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!