Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


WypiekiBiszkopt mleczny

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Jajko 300 g (6 szt.)
Cukier 150 g
Mąka 180 g
Mleko 50 ml
Masło śmietankowe 10 g
Proszek do pieczenia 5 g

Sposób przygotowywania

1

Mikserem ubić jaja z cukrem na gęstą i puszystą pianę. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, mleko i wymieszać mikserem na jednolitą masę.

2

Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym i włożyć ciasto do niej ciasto. Zamknąć pokrywę urządzenia.

3

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „WYPIEKANIE”. Za pomocą przycisku „Czas gotowania” ustawić czas na 1 godz.. Wcisnąć przycisk „Start” i piec do zakończenia pracy programu.

!

Porada: gotowy biszkopt można ozdobić lukrem czekoladowym, ubitą śmietaną i świeżymi jagodami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!