Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaFilet z indyczki z kurkami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Indyczka (filet) 400 g
Śmietanka 33% 200 ml
Kurki 100 g
Cebula 100 g
Bryndza 100 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet z indyczki przemyć, pokroić w kosteczkę o wielkości 0,5 cm, kurki, cebulę i bryndzę – w małą kosteczkę o wielkości 0,5-1 cm. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać śmietankę, sól i przyprawy.

2

Zamknąć pokrywę, przyciskiem „Menu” wybrać program STEW, przyciskami „Hour” i „Min” ustawić czas na 1 godz.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk przycisk „Start”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie wspaniale komponuje się z musztardą.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!