multicooker.pl
Autor Dagmara Zielińska

Dagmara Zielińska - Strona 49

Cześć, kulinarni pasjonaci! Jestem Dagmara i serdecznie witam Was na blogu poświęconym sztuce gotowania i przepisom. Uwielbiam eksperymentować w kuchni i dzielić się moimi ulubionymi daniami, trikami kulinarymi i inspiracjami kulinarnymi. 

facebooktwitterlinkedin
Panierka do kurczaka - znasz jej sekretny składnik?
Przepisy
Panierka do kurczaka - znasz jej sekretny składnik?

Czy przygotowanie idealnie chrupiących, złocistych nuggetsów to wyzwanie? Tak, jeśli nie znasz przepisu na odpowiedni rodzaj panierki. To właśnie panierka - postrzępiona, chrupiąca, mocno przylegająca do soczystego mięsa sprawia, że kawałki kurczaka smakują tak dobrze. Wszyscy wiedzą, że nuggetsom trudno się oprzeć. Nie wszyscy jednak mają świadomość, że przygotowanie ich jest prostsze niż mogłoby się wydawać.

Autor Dagmara ZielińskaDagmara Zielińska22 lutego 2024