Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DodatkiZiemniaki smażone z grzybami

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ziemniaki 400 g
Pieczarki świeże 130 g
Cebula 50 g
Olej 60 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Ziemniaki pokroić w paseczki 1,5-2 cm, pieczarki – w plasterki, a cebulę - w drobną kosteczkę. Do misy multicookera wlać olej, włożyć wszystkie składniki, dodać sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Wcisnąć przycisk "SMAŻENIE". Za pomocą przycisku "Czas gotowania" ustawić czas smażenia na 20 minut. Smażyć do zakończenia pracy programu, co pewien czas mieszając.

!

Porada: zalecamy stosować wyłącznie świeże grzyby. Pieczarki mrożone spowodują, że ziemniaki nie będą chrupiące.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!