Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Bakłażan nadziewany wołowiną

Bakłażan nadziewany wołowiną

50 minut 172 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Bakłażan 300 g
Wołowina (filet) 150 g
Pomidory 60 g
Czosnek 10 g
Cebula 50 g
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

Bakłażany przekrój wzdłuż na połowy i usuń nasiona. Mięso, cebulę, czosnek i pomidory zmiel w maszynce do mięsa, dodaj sól, przyprawy i dokładnie wymieszaj. Nadziej bakłażany uzyskaną mieszanką, zawiń w folię aluminiową i umieść w misie. Zamknij pokrywę. Wybierz program BAKE. Ustaw czas przygotowania na 50 minut. Piecz do zakończenia programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!