Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Chorizo z fasolą

Chorizo z fasolą

60 minut 149 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Biała fasola (z puszki) 450 g
Pomidory 400 g
Papryka 120 g
Cebula 70 g
Sos pomidorowy 50 g
Cukier 25 g
Tarta bułka 20 g
Kolendra świeża 20 g
Kapary 10 g
Czosnek 7 g
Papryka ostra 3 g
Ocet winny 15 ml
Sól
Przyprawy
Olej roślinny 25 ml

Kolejność przygotowywania

Odcedź fasolę. Chorizo cebulę, paprykę i pomidory pokrój w kostkę o wielkości 1 cm. Czosnek i pietruszkę posiekaj. Wlej olej do misy. Nie zamykaj pokrywy. Wybierz program FRY i ustaw czas przygotowania na 25 minut. Pokrywę pozostaw otwartą. Po 5 minutach włóż do misy cebulę i kiełbasę. Smaż, od czasu do czasu mieszając, do zakończenia programu. Wciśnij Cancel. Pozostałe składniki umieść w misie, dodaj ocet, sól, przyprawy i wymieszaj. Zamknij pokrywę. Wybierz program STEW i ustaw czas przygotowania na 35 minut. Duś do zakończenia programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!