Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Chili wołowe

Chili wołowe

58 minut 96 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Wołowina mielona 400 g
Pomidory konserwowe 500 g
Fasola konserwowa 400 g
Papryka 140 g
Cebula 100 g
Ser “dor blue” 60 g
Pieprz chili (mielony) 25 g
Kminek 6 g
Pieprz 3 g
Olej roślinny 20 ml
Sól

Kolejność przygotowywania

Opłucz fasolę, posiekaj pomidory, paprykę i cebulę. Wlej olej do misy. Nie zamykaj pokrywy. Wybierz program FRY i ustaw czas przygotowania na 18 minut. Po 3 minutach umieść w misie mięso mielone, paprykę i cebulę. Smaż, od czasu do czasu mieszając, do zakończenia programu. Wciśnij Cancel. Fasolę i pomidory umieść w misie, dodaj sól, chili i inne przyprawy, a następnie wymieszaj. Zamknij pokrywę. Wybierz program STEW i ustaw czas przygotowania na 40 minut. Duś do zakończenia programu. Do gotowej potrawy dodaj pokruszony ser.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!