Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Golonka

180 minut 234 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Golonka wieprzowa 900 g
Cebula 120 g
Czosnek 15 g
Bazylia świeża 5 g
Woda 600 ml
Olej roślinny 50 ml
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

Opłucz golonkę, wykonaj kilka głębokich nacięć w mięsie i nadziej każde nacięcie ząbkami czosnku. Połącz posiekaną cebulę z solą, przyprawami i bazylią. Natrzyj mięso mieszanką i marynuj w lodówce przez 9 godzin. Następnie umieść golonkę w misie i dodaj olej roślinny. Wybierz program FRY i ustaw czas przygotowania na 18 minut. Smaż przy otwartej pokrywie do zakończenia programu, od czasu do czasu mieszając. Wciśnij Cancel. Wlej do misy wodę i zamknij pokrywę. Wybierz program SLOW COOK i ustaw czas przygotowania na 3 godziny. Gotuj do zakończenia programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!