Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Indyk w marynacie wiśniowej

Indyk w marynacie wiśniowej

50 minut 225 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Indyk 1 kg
Przecier pomidorowy 20 g
Cynamon 1 g
Pieprz chili (mielony) 1 g
Sok wiśniowy 200 ml
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

W odrębnym naczyniu zmieszać sok, sos, cynamon, pieprz, sól i przyprawy. W uzyskanej mieszaninie zamarynować indyka i pozostawić na 2 godziny. Następnie położyć indyka na niskim ruszcie. Założyć kombiwar, czas przygotowywania — 50 minut, temperatura — 200°С.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!