Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Golonka
180 minut 234 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Golonka wieprzowa 900 g
Cebula 160 g
Olej roślinny 50 ml
Czosnek 15 g
Bazylia świeża 5 g
Woda 600 ml
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

Golonkę przemyć. Cebulę, bazylię i czosnek posiekać nożem, wymieszać z solą i przyprawami. Otrzymaną mieszanką zetrzeć golonkę i odstawić marynować się do lodówki na 9 godzin. Golonkę włożyć do misy multicookera, dodać olej roślinny i wodę. Zamknąć pokrywę. Wybrać program SLOW COOK, czas przygotowania jest 3 godziny. Wcisnąć przycisk „Start". Przygotowywać do zakończenia programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!