Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Duszona gęś

Duszona gęś

60 minut 253 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Gęś (piersi) 300 g
Ziemniaki 200 g
Cebula 100 g
Ser żółty twardy 100 g
Majonez 50 g
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

Ziemniaki i pierś pokrój kostkę o grubości w 1,5-2 cm. Cebulę pokrój w księżyce, ser zetrzyj. Usuń ostrze z pojemnika wypiekacza. Wszystkie składniki wyłóż do pojemnika, dodaj majonez, sól i przyprawy. Wszystko wymieszaj. Pojemnik przykryj folią, uszczelniając krawędzie. Zamknij pokrywę. Ustaw program №14 BAKE. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!