Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Kurczak po pekińsku

Kurczak po pekińsku

60 minut 287 kalorii

Rodzaj dania: Drugie dania

Składniki

Kurczak (filet) 400 g
Ryż 180 g
Marchew 200 g
Pieczarkami 100 g
Groszek zielony konserwowy w puszce 50 g
Woda 250 ml
Sól
Przyprawy

Kolejność przygotowywania

Pierś pokrój w kostkę o grubości 1,5 cm. Marchew zetrzyj na tartce o grubych oczkach. Pieczarki pokrój w plastry. Usuń ostrze z pojemnika wypiekacza. Kurczaka, warzywa, ryż, wodę, sól i przyprawy wyłóż do pojemnika. Pojemnik przykryj folią, uszczelniając krawędzie. Zamknij pokrywę. Ustaw program №14 BAKE. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!