Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Biszkopt czekoladowy

Biszkopt czekoladowy

80 minut 447 kalorii

Rodzaj dania: Ciasta słodkie

Składniki

Mąka 180 g
Jajko 5 szt.
Cukier 150 g
Czekolada czarna (gorzka) 100 g
Proszek do pieczenia 5 g
Masło śmietankowe 5 g

Kolejność przygotowywania

Czekoladę zetrzyj drobno. Jaja ubij na sztywno z cukrem w osobnym naczyniu. Mieszając dodawaj mąkę, proszek do pieczenia oraz czekoladę i ubijaj na gładką masę. Usuń ostrze z pojemnika wypiekacza. Pojemnik wysmaruj masłem i włóż ciasto. Zamknij pokrywę. Ustaw program №6 EXPRESS. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!