Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Chleb francuski

Chleb francuski

212 minut 280 kalorii

Rodzaj dania: Tradycyjny chleb domowy

Składniki

Mąka pszenna 300 g
Mleko w proszku 2 łyżka/łyżki
Olej roślinny 1 łyżka/łyżki
Cukier 1 łyżka/łyżki
Sól 1 łyżeczka/łyżeczki
Drożdże 1 łyżeczka/łyżeczki
Woda 170 ml

Kolejność przygotowywania

Włóż składniki do pojemnika wypiekacza w następującej kolejności: 1) woda, 2) mleko w proszku, 3) cukier, 4) sól, 5) olej, 6) mąka, 7) drożdże. Zamknij pokrywę. Ustaw program №2 FRENCH BREAD, waga - 750 g, kolor skórki - Medium. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!