Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.
Strona jest dostępna tylko dla osób w wieku 16 lat.

OK, ZAMKNIJ

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Chleb estoński

Chleb estoński

200 minut 271 kalorii

Rodzaj dania: Tradycyjny chleb domowy

Składniki

Mąka pszenna 500 g
Ricotta 75 g
Cukier 5.5 łyżka/łyżki
Masło śmietankowe 20 g
Sól 2 łyżeczka/łyżeczki
Drożdże 1.5 łyżeczka/łyżeczki
Woda 260 ml

Kolejność przygotowywania

Włóż składniki do pojemnika wypiekacza w następującej kolejności: 1) woda, 2) ricotta, 3) masło, 4) cukier, 5) sól, 6) mąka, 7) drożdże. Zamknij pokrywę. Ustaw program №7 EUROPEAN BREAD, waga - 750 g, kolor skórki - Medium. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!