Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Chleb czosnkowy z zieleniną

Chleb czosnkowy z zieleniną

180 minut 315 kalorii

Rodzaj dania: Tradycyjny chleb domowy

Składniki

Mąka pszenna 500 g
Masło śmietankowe 35 g
Cukier 2 łyżka/łyżki
Czosnek 20 g
Sól 1.5 łyżeczka/łyżeczki
Drożdże 1.5 łyżeczka/łyżeczki
Koperek 4 g
Ciepłe mleko 200 ml
Woda 100 ml
Oliwa z oliwek 1 łyżka/łyżki

Kolejność przygotowywania

Czosnek i koperek pokrój. Włóż składniki do pojemnika wypiekacza w następującej kolejności: 1) masło, 2) ciepłe mleko, 3) woda, 4) oliwa, 5) cukier, 6) sól, 7) koperek, 8) czosnek, 9) mąka, 10) drożdże. Zamknij pokrywę. Ustaw program №1 BASIC, waga - 1000 g, kolor skorupki - Medium. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!